Forum Sojuszu ALIENS
Jestem jak najbardziej za. Trzeba sie dotrzec zamin ktos naprawde grozny wypowie nam wojne. Z drugiej strony nie wiem jak mialoby to tutaj wyfladac. Na Ogame byo 9 galaktyk i juz bylo trudno walczyc, a tu jest ich jeszcze wiecej, a nas jest jedynie 14. Nie wiem czy wszyscy maja czym latac, wiec moze na poczatek zanim wypowiemy komus wojne to zrobny zestawienie czy zdolamy choc kilka % wywalczyc, zeby nie bylo blamazu.
Ja mam do dyspozycji:
408 malych mysliwcow
90 krazownikow gwiezdnych
45 fenixow
80 okretow wojennych
20 bombowcow
5 niszczycieli
do tego cos tam floty transportowej i 40 smieciarek.
to zestawienie kto czym dysponuje to dobry pomysł, jak wroce do domu to tez podam, mysle ze troche sie tego uzbiera, potem mozna wybrac jakies nie za mocne bractwo i przecwiczyc wspólne ataki konkretna flotą, wazne zdanie innych braci naszego sojuszu!!!!
zajmujcie stanowisko panowie i panie jesli takowe sa wsród nas, na forum w poznajmy sie nic sie nie dzieje !!!!!!
Administrator
pamiętajcie żeby zrobić wspólny atak to trzeba mieć asteroidę a z tego co wiem nikt z nas nie ma
Panowie.... to czy powstanie asteroida to czysty fuks... podkładanie nie ma sensu bo nie ma gwarancji.. U mnie po bitwach były miliony szczątek i do asteroidy było daleko.. Poza tym podkładanie jest zabronione i jak to przyluka admin to bedą konsekwencje... Tak więc na wojenki musimy chyba poczekać aż komuś się fartnie i otrzyma asterkę..
Jezeli ty rozwalisz mi flote i pozbierasz tylko to co straciles, a ja pozbieram moj zlom to nikt nic nie moze zrobic, bo niby dlaczego. Na wszelki wypadek jednak zawsze mozna wyjsc na chwile ze sojuszu. A co do powstawania asteroidy to maxymalny procent jaki mozna osiagnac to 20 i nawet jak zrobisz atak na 1000% to szansa na powstanie wynosi 20%. Dlatego wlasnie robi sie proby, az do skutku. W soju powinno byc jedno konto na budowe starkow do rozwalania na proby:)
Moi drodzy, od ostatniego czasu wiele się zmieniło i jak wiecie posiadamy już w sojuszu asterki.. Nasze zasoby w flocie również znacząco się podciągneły. Możemy na poważnie powrócić do tematu wojny..
Jak o mnie chodzi to jestem zainteresowany. Pozdrawiam
Czy jest tutaj możliwe tak samo jak na ogame spradzenie gdziekolwiek połozenia planet naszych przeciwnikow?? Jezeli tak to prosze takie zestawienie zrobić. Jezeli nie, to czekamy az nas zaczną skanowac i nastepnie wpisujemy na forum polozenia ich planet.
Administrator
pracuje nad tym